Contact

Bezoek- en bezorgadres:
LR & PC Semper Fidelis
Amelterweg 6A
7213 BD  GORSSEL

Telefoonnummer van de kantine van Semper Fidelis: 0575-491520.

Email van het secretariaat van Semper Fidelis: secretariaatsemperfidelis@gmail.com

Email voor publiciteit en website van Semper Fidelis: prsemperfidelis@hotmail.com

Email voor sponsoring van Semper Fidelis: scsemperfidelis@hotmail.com

Email voor activiteiten van Semper Fidelis: secretariaatsemperfidelis@gmail.com

Email van de kantinecommissie van Semper Fidelis: kantinesemperfidelis@gmail.com

Routebeschrijving:

Je bereikt de accommodatie vanaf de A1 afslag Deventer (no. 23), onderaan de snelweg de N348 op richting Gorssel. Na ongeveer 6 km zie je aan de rechterkant een Chinees Restaurant. Daar ga je linksaf de Flierderweg in. Deze doorrijden tot aan een scherpe bocht naar rechts. In die bocht ga je linksaf de zandweg op. Na 150 meter vindt u de Prinsehallen van Semper Fidelis.

Vanaf Zutphen is de accommodatie te bereiken vanaf de N348 richting Gorssel. Ter hoogte van het Chinees Restaurant aan de linkerkant rechtsaf de Flierderweg in. Deze doorrijden tot aan een scherpe bocht naar rechts. In die bocht ga je linksaf de zandweg op. Na 150 meter vindt u de Prinsehallen van Semper Fidelis.

LET OP: Als men via een navigatiesysteem (bijv. TomTom) naar onze accomodatie komt, wordt men via een slingerroute door de bossen en via zandwegen gestuurd. Volg daarom liever de hier boven staande routebeschrijving, of voer Flierderweg 11 (Gorssel) in op uw navigatie. U hoeft het laatste stuk dan alleen nog maar rechtdoor te rijden de zandweg in en dat ziet u naar 200 meter de rijhallen aan uw linkerhand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Website powered by Webdesign Gelderland

Semper Fidelis Gorssel | Website laten maken door Best4u Group B.V.